maanantai 28. tammikuuta 2013

Sisustushaaveita

Nythän voi jo alkaa miettii tosissaan sisustusjuttuja, eikö? :) Jos sitä vaikka muutaman kuukauden päästä talo alkas olla muuttokunnossa..

Sisustushaaveita ja ideoita mulla on PALJON ja meidän budjettiin ne ei kaikki tosiaankaan mahdu. Mut ainahan saa haaveilla kaikesta. Ja minusta on niin kiva laittaa kotia viihtyisäksi, paljon paremmin jaksaa pienten lasten kanssa olla kotona kun itse nauttii ja ympärillä on kauniita asioita ja esineitä. Ja mielen pitää virkeänä ku kokoajan tulee lisää uusia ideoita :D 
Tavoitteena on kuitenkin hommata aikaa kestäviä kalusteita ja sisustuselementtejä, mielellään niitä katselee sitten vuosia jos niihin satsaa rahallisestikkin.

Pintamateriaalit on edelleen hommaamatta, ehkä niitä pitäs lähtee katteleen joku päivä.

Mutta sisustuksessa tulee edelleen oleen väreinä musta, valkoinen, tumman harmaa sekä jonkin verran puunväriä. Mielestäni puu tuo lämpöä, kodikkuutta ja kerrostuksellisuutta meidän muuten niin hillittyyn värimaailmaan. Tietysti tekstiileillä saa sitten kausittain kivoja värejä tuotua taloon :)


Tässä muutamia kuvakollaaseja. Ulkovalaisin suosikkini. Valintoja pitäs alkaa tekeen..Hanoiksi meille tulee Oraksen CubistaHaaveita! Sopis täydellisesti meille nuo kaikki!
Muru, kohtahan on nimpparit, synttärit, kihlapäivä,
hääpäivä, äitienpäivä, isänpäivä ;)

-Maikki
(Jospa minäki innostun tästä kirjottamisesta jonkin verran)


3 kommenttia:

  1. Kerro äitille myös toiveista :D :D

    VastaaPoista
  2. Teille tulee kyllä niin kaunis koti. Ja kun nuita klassikkoesineitä sinne saatte, niin huippua. Varmasti kestää aikaa ja katseita! Murullasi kyllä tosi helppo ostaa sulle lahjoja, kun on noin selkeät toiveet!! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos A-S, toivottavasti saadaan kodista ihana ja meidän näköinen :)

    VastaaPoista