perjantai 8. helmikuuta 2013

Seinien tasoitusta

Raksaa, töitä, perhe-elämää... Raksaa, töitä, perhe-elämää... Samaa rataa päivästä toiseen. Työntäyteisiä päivät ovat edelleen, mutta motivaatio on edelleen korkealla.

Talomme näyttää jälleen paljon valmiimmalta ja nyt alkaa jo ajatukset kääntymään siihen, että kohta asumme "raksalla". Miltäköhän se tuntuu kun raksa muuttuukin kodiksi?

Merkittävin ja näkyvin asia on väliseinien tasoituksen ja pohjamaalauksen valmistuminen. Yleisilme muuttui yhdessä illassa, kun gyproc levyt muuttuivat hohtavan valkoisiksi.Keskiviikkona putkimiehet kävivät viimeistelemässä ilmastointiputkien asennuksen. Samalla he siirsivät liesituulettimen putkea ja läpivientiä hieman, sillä putki oli aiemmin sattunut aivan hormin viereen. Haittaa tästä ei kuitenkaan ollut, sillä sain muurattua piipun putken viereen. Läpiviennissä ja pellityksessä olisi tullutkin sitten ongelmia. Piippu on nyt sitä vaille että tekee kattoon reiän, mutta siihen hommaan täytyy odottaa hieman lauhempia ilmoja.

Oman käden jälkeä olen jättänyt muurattuihin seiniin, joita olen tasoitellut parin päivän ajan.


2 kommenttia:

  1. Tuota hetkeä odotellessa, meilläkin on juuri seinät levytetty ja kylläpä on mukava odottaa sitä, että ne muuttuu valkoisiksi :) Ihanaa odotusta :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Se on mukavaa aikaa ja sitä kannattaakin odottaa. Tsemppiä teidän projektiin!

    VastaaPoista