sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vuosi 2013 käyntiin

Vuosi on vaihtunut ja työmaalla vietetty aika on tuntunut vähäiseltä. Joulun ja uudenvuoden aika otettiin lomailun kannalta ja pyhät vietettiin perheen parissa.

Jälleen tuntuu siltä, että päästään takaisin arkirytmiin ja homma jälleen nytkähtelee eteenpäin. Eilen katto saatiin lähes kokonaan levytettyä reippaiden talkoolaisten avulla. Pienenä vastoinkäymisenä nauharuuvari teki perinpohjaiset jumit ja ruuvasi itsensä kattoon vinosyötön vuoksi. Melkoinen urakka oli saada purettua kone osiin ja irroitettua se. Onneksi kone toimi loppupäivän moitteettomasti. Muutamia pieniä levyn kappaleita jäi vielä ensiviikolle, mutta tavoite on, että alkuviikosta kaikki levytykset olisi valmiina.


Lauantai 4.1.2013


Alkuperäisestä suunnitelmasta poikkesimme sen verran, että otimme urakkamiehen tekemään seinien ja kattojen tasoituksen ja pohjamaalauksen. Näin ollen yksi projektin työläimmistä vaiheista jää pois ja eipähän käy ainakaan niin, että maalauksen jälkeen saumat kuultavat maalin läpi. Tasoite urakka alkaa kuun puolessa välissä.


Alkavan viikon vapaapäivät ovat työntäyteisiä. Työmaalla levytyksen viimeistely, kuten aiemmin mainitsin ja piipun muurausta olisi tarkoitus jatkaa. Puustellille pitää ilmoitella, että pääsevät tekemään tarkistusmittaukset, puhelinyhitöltä pitää kysellä internet asioita ja kaatopaikalle toimitettava täysi kuorma tavaraa. Vuosi 2013 on siis alkanut kiireiden parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti