sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hiljaiseloa ja odottelua

No niinhän siinä kävi, että hieman viivästyi pystytyksen aloitus. Tai oikeastaan eihän se mitään ole viivästynyt, vaan itse olimme olleet niin toiveikkaita elokuun alun aikataulusta. Timpurit ovat kuitenkin nyt kesälomansa pitäneet ja käyvät lopettelemassa edellisen kohteensa ja tulevat sen jälkeen haaveilukivelle. Viikolla 33 ilmestyvät timpurit kuvioihin. 


Tontille, tai voisiko jo sanoa raksalle on hiljalleen alkanut ilmestyä rakennusmateriaaleja. Ensimmäisenä tuli mm. tuulensuojalevyä, villoja sekä muutama palkki. Perjantaina olikin tullut jo iso nippu kattoristikoita. Nehän pitikin lähteä kiireellä peittelemään ennen viikonloppua.


Lopultakin on saatu LVI hommat selville. Loma-aika hieman sekoitti kuvioita ja tarjouksia jouduttiin odottelemaan ja kyselemään. Oma hommansa oli sitten vertailla sisällöt ja hinnat. Useilla tarjoajilla oli ilmeisesti taktisesti jätetty jotain pois urakasta esim. keskuspölyimuri, tai lattialämmitys. Tarjouksista jouduttiin sittemmin pyytämään tarkennuksia. Kokonaistaloudellisesti edullisin tarjoaja oli LVI Klaavo Oy Limingasta. Urakka tulee olemaan ns. avaimet käteen.


Nyt vain jälleen odotellaan ja lasketaan päiviä, milloin talo alkaa nousemaan.

3 kommenttia:

 1. Hei

  Aika kaukaa löytyi tämä postaus, jossa mainittiin LVI Klaavo. Millaiset kokemukset kyseisestä firmasta jäivät? Yritys on yhtenä vaihtoehtona käyttövesiremontin toteuttajaksi.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Kokemukset Klaavosta olivat erittäin hyvät. Urakka oli sitä mitä sovittiin ja homma hoitui moitteettomasti. Tarvittaessa muutoksia lvi-kalusteisiin pystyi tekemään joustavasti esim. hankimme itse kalusteita, jotka hyvitettiin urakasta. Suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Hei

  Kiitos kommentista ja vastauksesta.

  VastaaPoista