perjantai 24. elokuuta 2012

Säältä suojaan

Mukava huomata, että vierailijoita on käynyt Haaveilukivellä runsaasti. Toivottavasti lukijat saavat jatkossakin tuoretta tekstiä projektin etenemisestä. Sehän on vain allekirjoittaneesta kiinni, mutta ainakin vielä on aikaa ja mielenkiintoa riittänyt bloggaamiseenkin.


Taloprojektimme on edennyt nyt siihen vaiheeseen, että timpurit ovat oman osuutensa tehneet ja olemme sitten niin sanotusti omillamme. Aikataulutus oli täys kymmpi, sillä kesäloma alkoi keskiviikko aamuna. Niinpä pääsen nyt omatoimisesti tolskaamaan työmaalle. Maanantain timpurit pyhittivät luonnollisesti sorsan metsästykseen, mutta tiistaina alkoi aluskatteen ja ruoteiden laitto. Tämä työvaihe kesti kaksi päivää ja torstain aikana tuulensuojalevyt heilahtivat paikoilleen. Tälle päivälle jäikin enää ikkunoiden asennus. 


Torstai 23. elokuuta. Klo 14:48...


Ja tuntia myöhemmin

Eilen pääsin itsekkin työn touhuun, alkukankeuksien jälkeen. Kun työkalut oli saatu leviteltyä ja naulaimesta puuttuva liitin oli hommattu, alkoi tulosta tulla. Koolauksia ulkoseiniin ja aloitus tietenkin takakulmalta, kaiken varalta. Mukavaa hommaa, kieltämättä. Jospa tällainen innostus jatkuisi loppuun asti, eikä hommasta tulisi pakkopullaa. 


Torstai 23. elokuuta klo: 21:00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti