torstai 29. marraskuuta 2012

Väliseinien muurausta

Virheitä tulee tehtyä, niin rakennuksella kuin täällä blogissakin. Kova kiri blogipäivityksissä päättyi ilmoitukseen: Hups! Blogin tallenustila loppui! Niinpä tietenkin. Olisihan tuo pitänyt jo etukäteen tietää ettei kuvia voi ladata raakana järkkäristä koneelle. No, homma kuitenkin jatkuu pienen kikkailun jälkeen.

Tilanne Haaveilukivellä onkin muuttunut melkoisesti. Sisällä kaikki seinärungot ovat valmiina. Myös muuratut seinät ovat nyt valmiina.


19. marraskuuta

Pienen harkinnan jälkeen päätin muurata seinät itse ja hyvä tuli. Muurasin seinät Hb Priima väliseinäharkoista. Tarkasti tehtyjen muurausjohteiden avulla homma sujui mutkattomasti.Väliseinäharkot odottamassa muuraustaVäliseinien muuraus alkoi 21. marraskuuta

Sähkömiehet ovat oman osuutensa tälläerää tehneet. Johtoja roikkuukin katosta tällähetkellä kuin liaaneja viidakossa, mutta sinneppä ne peittyy kun saan katon levytettyä. Sähkärit tulevatkin seuraavan kerran vasta kun seinät ja katot ovat valmiilla pinnalla. Oulunseudun sähkön mies tulee ensiviikolla kytkemään talon "valtakunnan verkkoon", eli vanhan mökin kaapeli lyödään poikki ja käännetään uuteen taloon.28. marraskuuta


Putkimiehet ovat saaneet asennettua lämmönvaihtimen seinälle. Myös ilmastointiputket ovat asennettu. Lämmönvaihdinta eivät vielä saaneet kytkettyä lattiakiertoon, sillä joitakin liittimiä puutttui asentajalta. Eikä sitä sähköäkään ihan vielä tule. Lämmönvaihdin päätettiin vaihtaa toisen merkkiseen vielä loppumetreillä. Alunperin urakassa olisi ollut GST lämmönvaihdin, mutta päädyimme tutumpaan ja kotimaiseen Jäspin vaihtimeen.Jäspi Kauko 20/60 lämmönvaihdinEi kommentteja:

Lähetä kommentti