torstai 22. marraskuuta 2012

Myöhästynyt tilanneraportti

Eipä ole ollut aikaa istua Haaveilukivellä, vieläkään. Ja turhan pitkä väli jäänyt näihin päivityksiin. Yritän kuitenkin pitää teidät tilanteen tasalla, parhaani mukaan.

Väliseinät alkavat olla oikeilla paikoillaan. Työn ja tuskan takana se on ollutkin, että seinät sain pystyyn. Enpä uskonut etukäteen, että hommasta tulisi näin hankalaa. Pään vaivaa aiheutti lattiasta nousevat parit sähköjohdot, sekä imurin putket. Putket ovat tuotu laatan läpi 100mm seinävahvuuden mukaan ja aiheuttaa nyt hieman ylimääräistä työtä. Ongelma saatiin kuitenkin ratkaistua valvojan kanssa pienellä pähkäilyllä ja luovuudella. WC ja MH:t olohuoneesta päin


Olohuoneesta eteiseen päin


Päänvaivaa tuottanut imurin putki


SikaBond ja passi, näillä pääsee pitkälle


Tolppaviidakko


Tekninen tila/VH
Talon liittäminen kaukolömpöön ei näytä olevan mikään pikkujuttu, ainakaan jos vetää johtopäätökset siitä miten kauan työssä on mennyt. Työ alkoi 5.11. jolloin kone kävi kaivamassa kanaalin runkolinjalta talolle. Runkolinja menee edessä kulkevan tien alla, joten tie piti katkaista ja laittaa väliaikainen silta, jotta liikenne pääsee kulkemaan. Kolme päivää kanaalin kaivamisesta paikalle tuli hitsarit ja parin päivän työskentelyn jälkeen saivat putket hitsiltua ja liitettyä talolle asti. Seuraavalla viikolla kävi eriste miehet eristämässä kaukolämpöputken liitoskohdat. Nähdäkseni työ pitäisi olla siinä mallissa, että kanaalin saisi peittää, mutta siinäpä ammottaa auki ja täyttyy vedellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti