sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Viirusta ja villanpölyä kurkussa

Syysflunssa ei säästänyt ketään, ei edes rakentajaa. Tauti iski alkuviikosta ja yksi rokulipäivä piti pitää, melkein kokonaan. Pitihän sitä käydä tiistaina raksalla vilkuilemassa kun putkimiehet olivat olleet päivän hommissa. Itse en tehnyt mitään, en ainakaan myönnä.


Tältä näytti sisällä 31. elokuuta.Talo on nyt saanut laudoituksen ulkoseiniin ja on siinä kunnossa, että "siistit" sisähommat ovat alkaneet. Sisällä hommat alkoivat elokuun viimeisenä päivänä ulkoseinien villoituksella ja muovituksella. Villoituskin on maistunut mansikalle, kun tilaa on ollut ympärillä riittävästi ja tuuletus on toiminut, joten pölykään ei ole kiusannut. Asiaa helpotti paljon myös se, että villat nostettiin nosturilla sisäpuolelle ennen ristikoita.


Ja 1. syyskuuta seinät olivat saaneet jo hieman villaa."Nosta isi tuon verran ylemmäs sitä muovia..."

Oma taiteenlajinsa oli tietenkin muovitus, varsinkin yksin. Muovi piti yrittää saada mahdollisimman yhtenäisenä ja ilman turhia saumoja. Ensimmäisenä muovitettu päätyseinä onkin sen näköinen, että harjoiteltavaa on. Hommaa vaikeutti myös nopeasti yllättänyt pimeys, sillä vielä silloin ei ollut työmaalle tullut hankittua valaisimia. Nyt sekin asia on korjattu. Sivuseinät menikin jo sitten huomattavasti paremmin. Seinien villoituksen ja muovituksen sain viimeisteltyä tänään. Vielä pitää kuitenkin hieman kierrellä teippirullan kans ja tarkastaa muovitus kertaalleen. Siitäpä se hiljalleen etenee. Tuntuu vain, että päivät ovat liian lyhyitä, eikä ehdi saada tarpeeksi tehtyä. 

3 kommenttia:

 1. Ihana Antton, siinä on sulla reipas kaveri sielä :) Pitäis joku päivä tulla käymään ihan paikanpäällä :)

  VastaaPoista
 2. tuuhan käymään pitkästä aikaa täälläkin päin! Lauantaina hoitaan muksuja? ;)
  -Maikki

  VastaaPoista
 3. Minäpä tuun, ku vapaa päivä :)

  VastaaPoista