maanantai 18. kesäkuuta 2012

Penkka in memorian

Maanantaina 7:00 jyrähti kaivuri käyntiin. Siitä hetkestä se pyörikin lähes taukoamatta noin 10 tuntia ja jälkikin oli sen mukaista. 


Puun kaatoa riitti tällekkin päivälle. Tontin takareunalta lähti kymmenkunta koivua, jotta saatiin täyttöhiekka myös takapuolelle ja pohjoispäästä raivasin tilaa salaojan ja sadevesien purkuputkelle. Viemärilinjan paikalta kaatelin vielä loputkin puut. Valitettavasti myös kuusivanhus joutui antautumaan uuden infrastruktuurin tieltä. Aika aikaa kutakin.


Iltapäivällä kunnan miehet kävivät merkkaamassa sokkelin korkeusaseman ja mittoilivat talon nurkat kohdilleen. Mittamiesten tekosia muuteltiin kuitenkin hieman. Sokkelin korkeutta nostettiin 200mm ja rakennusta siirrettiin 1,5 m vanhaan mökkiin päin. Siirto siksi että, rakennus tulee mahdollisimman tarkasti esikuormitetulle alueelle. Asemakaavan mukaan talon toinen reuna olisi ollut miltei painopenkan ulkorajoilla. Niin, ja lisäksi jouduttiin vielä nurkkakepit siirtelemään oikeille paikoille. Ne oli kuitenki laitettu sinne päin, mutta mitat hieman heitti. 

Klo 7:50. Siitä se hiljalleen hupenee


Sokkelin täyttöhiekkaa läjään.


Yläkerran- ei niin puhtaasta ikkunasta otettu kuvaLava täyttyi hetkessä


Hiekan ajo sujui nopeasti. 


12:49. Penkka in memorian15:06. Korkeusasema merkitty ja kulmatolpat paikoillaanMyös kuusi vanhus joutui kaatumaan


Huomenna päivä jatkuu viemärin ja vesijohdon vetämisellä, pohjan tiivistämisellä sekä salaojien valmistelulla. Hommaa riittää, mutta mukavaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti