sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Yhdeksän kuukauden kuulumiset

Kuukaudet vierivät. Haaveilukivellä ei ole ehtinyt paljoakaan istuskelemaan, joten bloggauskin on jäänyt varsin vähälle. Lukijat ovatkin jo ehtineet kaipailemaan päivityksiä ja kokemuksiamme mm. materiaali valinnoistamme. Tiivistetäänpäs siis yhdeksän kuukautta yhteen postaukseen.

Viimeisimmässä postauksessa pihahommat olivat vasta alkamassa. Kuistit olivat työn alla ja komposiittilaudoitusta aloitettu. Tämän jälkeen onkin tapahtunut jonkin verran. Ulkopuolen rakenteet ovat valmiita takaterassia lukuunottamatta, puita kaadettu melkoinen määrä, joista suurinosa on tehty jo valmiiksi haloiksi, pihassa ollut saunarakennus purettu, sekä täytemaata ja ruokamultaa levitetty satoja kuutioita.Kuistien rakentelua. 30.6.2013


Pihakivetykseen 30x30 betonilaattaa. 9.7.2013


Risusavottaa ja pihalla täytemaakasoja. 13.9.2013

Vanha saa väistyä. 23.9.2013


Ruokamulta levitettynä 26.9.2013

Seuraavaksi Haaveilukivellä alkaa purkuhommat. Pihassa oleva vanha omakotitalo väistyy autotallin tieltä. Purkutyöt alkaa viikolla 13 ja kaivuri on varattu alustavasti tallin pohjien kaivamiseen viikolle 15. Eli taas alkaa tapahtumaan ja toivon mukaan tännekkin  tilannekatsauksia ehdin laittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti