lauantai 9. maaliskuuta 2013

Ulko-ovet paikoilleen

Pakkaspäiviä on ollut mukava viettää raksalla. Keväinen aurinko on ollut apuna seinien maalauksessa ja paljastanut kaikki pienimmätkin virheet ja epätasaisuudet. Yllättävän haasteellista hommaa, tai sitten olen vain liian tarkka.

Tuntuu että muutaman päivän aikana homma on valmistunut huimaa vauhtia. Pintamaalaukset alkaa olemaan loppusuoralla. Varmasti pintamaalaukset saa aikaan sen tunteen, että kohta täällä asutaan sillä ne ovat lopultakin niitä näkyviin jääviä asioita.

Pintamaalaukset ovat kodinhoitohuonetta lukuunottamatta valmiina. Lasten leikkihuoneessa hieman "repäistiin" ja yksi seinä maalattiin kirkkaan keltaisella kuviomaalauksella. Näin saatiin leikkihuoneeseenkin hieman aurinkoa, sillä sinne ei muuten oikein pääse aurinko paistamaan. Vessasta tulikin sitten toinen ääripää. Kaikki seinät sieltä maalattiin mustaksi ja ainoastaan katto jäi valkoiseksi. Onneksi vessan kalusteet ovat kuitenkin valkoisia. Myös työhuoneesta maalattiin kaksi seinää mustaksi.

Yritän laittaa tänne piakkoin päivänvalolla otettuja kuvia maalatuista seinistä.

Tänään laitettiin jo kaksi ulko-ovea paikalleen. Raksaovet saivat väistyä ja tilalle saatiin oikeat ovet. Alkaa lämmityskulutkin pienenemään, kun ovet ovat tiiviit. Talo näyttää myös ulospäin hieman valmiimmalta.

Ulko-ovi, Pihla 208


Ensiviikkosta onkin tulossa tapahtumarikas. Maanantaina alkaa laatoitukset ja samalle päivää tulee myös kalusteet. Mihinhän sitä saa sen valtavan määrän tavaraa varastoitua...

1 kommentti:

  1. Mahtavan näköinen pääovi teillä! En ole käyny ulkona pariin päivään, kun lapset sairastellu, mutta jospa pian näkisin luonnossaki. :)
    Teillä mahtaa olla hässäkkää aikalailla raksalla. Voidaanko me jotenkin auttaa? AJ S:n kaveriksi tai lastenhoitoa. Soitellaan :) <3

    VastaaPoista