keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Materiaalivalintoja


Viime viikolla kävimme valitsemassa lattiamateriaalit sekä seinälaatat. Kovin suurta tuskaa ei valinnat tuottaneet, sillä alusta asti mielessämme on ollut selkeä visio siitä mitä lattiaamme haluamme ja minkä näköistä. Hankalampaa oli miettiä, kuinka rajata ruokailutilan laatta uunin eteen.

Makuuhuoneisiin, sekä olohuoneeseen valitsimme Cellon lankkukuosisen tammi aspen- laminaatin. Eteisen, ruokailutilan sekä keittiön lattian osalta päädyimme mustaan, mattalasitteiseen 30 x 60 Avenue laattaan. WC:n lattian laatta on sama laatta, mutta koko 10x10. Kosteidentilojen lattiaan tulee tummanharmaa 10x10 laatta. Pesuhuoneen seinät tulevat kiiltävälasitteisella valkealla 30x60 laatalla ja suihkujen kohdalle tehosteena 10x30 musta, kiiltävälasitteinen plaqueta laatta.Porcelain Avenue lattialaattaTammi Aspen 8630Kalusteiden värit. Vasemmalla keittiön alalaatikostot.
Keskellä keittiön yläkaapit ja oikealla Khh:n kaapit


Maanantaina tuli ilmoitus, että kalusteet tulevat 11.3., eli enään olisi vajaa neljä viikkoa kalusteiden toimitukseen. Tällä hetkellä tuntuma on kuitenkin sellainen, että lisäaikaa täytyy ottaa toimituksen suhteen. Paljon on vielä tekemistä.

Tilanne Haaveilukivellä 13.2.2013
- Villat puhallettu yläpohjaan
- Kaikki seinät tasoitettu, levyseinät pohjamaalattu
- Katot nauhoitettu, tasoitus alkaa perjantainaEi kommentteja:

Lähetä kommentti