tiistai 2. lokakuuta 2012

Haaveilukiven viikkokatsaus

Aika mennä vierähtää. On jo lokakuu ja kohta tulee kuluneeksi vuosi siitä kun teimme kaupat tontista. Onneksi sentään jotain ollaan saatu aikaiseksi.26. syyskuuta 2012

"Oikeat" työt ovat jälleen alkaneet ja hieman haitanneet tätä harrastus toimintaa. Töissä kuitenkin täytyy hetki käydä, että pääsee uudelle vapaalle.

Oma työpanokseni raksalla on jäänyt viikon aikana melko vaatimattomaksi. Höyrynsulku on katon teippaamista lukuunottamatta valmis. Paketin mukana tullut muovikin riitti vaikka vedin pitkän siivun rullasta pihalle puutavaran suojaksi :)
Seinät sain koolattua viimeisenä lomapäivänä, keskiviikkona. Sähkärit kävivät vetämässä perjantaina piuhat pitkin seiniä ja lattioita, mutta eiköhän ne tiedä mistä se sähkö tulee ja mihin sen pitäisi mennä. Näin amatöörin silmin näyttää vain niin sekavalta hommalta.  Seuraavaksi alkaa lattiaverkkojen laittaminen, sekä laatan vahvennuksien raudoittaminen. Putkimies arvioi lattialämmitysputkien asentamiseen menevän 3-4 tuntia, joten ei ole lattian valu hirveän kaukana.  Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Ooh! Oikein säikähin, kun talo näytti ulkoapäin niin valmiislta, etten osannut odottaa. Mutta näkkyyhän tuolla sisällä olevan vielä vähän puuhaa. ;))

    VastaaPoista
  2. Hommaa kyllä riittä, onneksi. Mukavaa aikaa ollut, rikä ollenkaan sitä mitä "kauhutarinat" kertovat :) Ulkoapäin kyllä alkaa olemaan valmista. Ikkunanpielet ja -pellit puuttuvat, sekä joitakin peltikaton juttuja. Tulkaapas paikan päälle katsomaan etenemistä.

    VastaaPoista