lauantai 5. toukokuuta 2012

Tilanne katsaus Nro.2

Paljon on virran vettä Muhosjoessa edellisen päivityksen jälkeen, ei siksi että päivityksestä olisi pitkä aika, vaan tulvat ovat Muhoksellakin olleet kovimmat pitkään aikaan. Onneksi korkeuseroa tonttiimme on sen verran, ettei tulvavesi päässyt uhkaamaan tonttiamme.


Rakennusrintamalla edelleen rauhallista. Edelleenkin keskitytty tarjouksien pyytämiseen ja suunnittelutyöhön. Oulun rakentajamessuilla saimme muutamia hyviä kontakteja eri tuotteiden myyjiin. Lähinnä LVI ja sähköurakoinneista kävimme keskusteluja ja muovipussillinen esitteitä tietenkin kerättiin, joihin on hyvä perehtyä ajan kanssa. Timpurin kyniä tuli kerättyä ja niitä onkin nyt jemmassa koko projektin ajaksi. En tiedä olinko asettanut liian kovat osotukset messuille, mutta hieman pettymykseksi anti jäi. 


Sähkösuunnitelma saatiin torstaina ja liitteenä oli urakkatarjous Sähköpalvelu Moilaselta. Suunnitelman pohjalta pyydetään muutama tarjous, jotta saadaan hieman vertailupohjaa urakkahinnoille. 


LVI sunnittelusta teimme sopimuksen Japexit Oy:n kanssa. 


Keittiöiden osalta homma etenee hissukseen. Neljässä paikassa olemme käyneet suunnitelmat tekemässä, mutta toistaiseksi vain Puustelli on jättänyt tarjouksen. Toistaiseksi Domus ei ole saanut meitä vakuutettua toiminnallaan. Myyjä lupasi tarjouksen ja kuvat kolmen viikon sisällä tapaamisesta. Kuukausi kuitenkin kului eikä myyjästä kuulunut mitään. Soitto myyjälle paljasti, ettei tarjous ollut edes työn alla. 
Kyllä se kesä sieltä tulee, vaikka toivottomalta näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti