torstai 9. helmikuuta 2012

JT-Talo

Tänään kävimme pyytämässä tarjouksen JT-Talolta(Puu Tuomela). Meillä olikin aika varattuna jo pari viikkoa sitten, mutta lapsien sairastelun vuoksi emme silloin päässeet paikalle. Onneksi talvi on suhteellisen hiljaista aikaa rakennusrintamalla, joten varatut ajat eivät mene vikkojen päähän.


Tällä kertaa käytimme hyväksi todettua Puroilan pohjaluonnosta tarjouksen pyytämiseen. Järkevintähän olisi ollut alusta asti pyytää tarjous samalla pohjalla jokaisesta paikasta, mutta aloittelijan virheestä johtuen Herralalta tarjous tuli eri pohjan mukaan.


Valitettavasti JT-Taloilla kevein vaihtoehto rakennusurakalle on sisustusvalmis. Käytännössä tarkoittaa sitä, että itselle jää enää pienet pintahommat, eli maalailut ja tapetoinnit. Tällainen vaihtoehtohan ei oikein sovellu sellaiselle rakentajalle, jolla periaatteena on tehdä mahdollisimman paljon itse. Tarjous kuitenkin pyydettiin pelkästään senkin vuoksi, että saamme vertailupohjaa hinnalle. Kuitenkin oman työn osuus on arvioitu kustannusarvioonkin ja se tekee useamman kymmenentuhatta euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti