keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Tilanne katsaus Nro.1

Päivitetäänpäs hieman tämän hetkistä tilannetta.


Rakennuslupakuvat saimme 19.3. Jo seuraavana päivänä vein kuvat ja lupahakemuksen kuntaan. Ensikertalaisella ei mennyt kerralla suoritus läpi, vaan hakemuksessa oli vielä täydennettävää. Samalla sain kunnasta muutaman muunkin lomakkeen täytettäväksi. Ei se kuitenkaan niin pahalta paperisodalta vaikuta, mitä etukäteen ajattelin. Täydennettävää oli lähinnä naapureiden kuulemisessa ja vastaavan mestarin tiedoissa.


Kilpailutus on siirtynyt uudelle rintamalle ja tilanne etenee hissukseen. Nyt vuorossa sähkösuunnitelmien ja -urakoiden kilpailuttaminen. LVI suunnitelmat ovat myös kilpasilla. Peltikatteesta saimme erittäin hyvän tarjouksen konesaumatusta katosta, mutta kuitenkin kallistuimme Ruukin Classicciin, sillä hintaeroa muodostui asennuksesta. Mikäli Ruukin pelti olisi otettu asennettuna, olisi hinta ollut lähes sama.


Ajatusta on uhrattu myös keittiö- ja kalustesuunnitteluun. Keittiöfirmoilla tuntuu olevan kiirettä kun vapaat ajat menevät jopa kolmen viikon päähän. Eihän tässä jäniksen selässä kuitenkaan olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti