torstai 12. tammikuuta 2012

Kierros alkakoon!

Tästä se lähtee. Melkeimpä jokaiselle vapaapäivälle on nyt sovittuna tapaaminen talomyyjän kanssa. Mitää muutakaan sitä vapaapäivänä tekisi, kun kiertelisi talofirmoissa. Ei... mukavaahan tämä on, suunnitella omaa taloa.


Ensimmäinen tapaaminen Muhoksen rautiassa myyjän kanssa. Rautian talomyyjä on tuttu jo vuosien ajalta, joten on luontevinta aloittaa kierros sieltä. Ajatuksena meillä oli saada tarjous Rautian myymästä kotitalosta. Oman pohjan kanssa marssimme toimistoon ja siitä alettiin työstämään lopullista pohjaa ja tarjousta. Pieniä muutoksia jouduttiin luonnollisesti tekemään amatöörin piirtämään pohjaan ja hyvä niin sillä ammattilaisella on aina vankka kokemus ja tietämys asioista, joita tavallinen tallaaja ei tule ajatelleeksi.


Myyjä suositteli meille Herrala talojen Pre-Cut mallia, joka on suunniteltu omatoimirakentajia varten. Toinen vaihtoehto olisi ollut rakentaa "pitkästä tavarasta", mutta sen vaihtoehdon hylkäsimme, sillä se tuntui liian suurelta suupalalta. Lopulta päädyimme Herrala talojen tarjoukseen, joka sisältää materiaalit asennuksen osalta, sekä peltikate erillishinnoiteltuna. Ennen tarjouksen laskemista myyjä piirtää lopullisen kuvan pohjasta, sekä luonnoksen julkisivusta, jonka mukaan tarjous sitten lasketaan.


Palvelu oli Rautiassa erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Myyjällä oli myös vankka kokemus rakennusalalta ja pystyi kertomaan hyviä vinkkejä etenkin lapsiperheen arkea helpottamaan.


Jäämme siis odottamaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti